desperados party iasiTotul a inceput……exact, pe Facebook. Marius a anuntat petrecerea si chiar mi-a facut rost de invitatii VIP. Am luat-o pe Madalush de mana si la ora 22 ne-am intalnit cu ceilalti bloggeri, ei fiind: Marius, Iulia, Alex, Matei, Alex (Marciuc) si Ettiene.  Stiam noi ca urmeaza o petrecere super tare asa ca am mai invitat cativa prieteni care au venit si ei cu cativa prieteni, la o asa petrecere e clar ca vine toata lumea.

 

Inca de la intrare s-au desfacut primele sticle de Desperados, domnisoarele care se ocupau de (paza) buna dispozitie nu au vrut sa intram cu mana goala in club. Am intrat, ne-am ales un butoias care ne-a servit pe post de masa (idee interesanta) si am inceput sa ne dam cu parerea, sa spuna fiecare la ce se asteapta, adica socializam si noi, ca bloggerii. Nu trece mult timp si observam Studioul de Tatuaje, nu are rost sa mai zic ca in 5 minute toti aveam o soparla pe mana/gat, e evident.

Ne mai invartim, mai bem 1/2/3 beri (mergeau tare bine) si ajungem intr-un final la Masina Capela, moment in care am simtit ca e momentul sa o fac. Ne-am prezentat in fata ofiterului de stare civila (era de fapt o ea) si am spus un Da hotarat pentru ca mai apoi sa primim certificatul de casatorie. Din pacate nu am avut inel, nici eu, nici Madalush, dar tot ne-am ales cu ceva care ne-a legat, la propriu, adica o pereche de catuse, foarte utile de altfel.

Pe masura ce a trecut timpul, petrecerea s-a tot incins iar cand temperatura a fost optima, au preluat controlul muzicii cei de la ROA, iar de acolo totul s-a ridicat la un alt nivel. Oamenii se distrau, iar distractia era intretinuta de Desperados. Eu personal nu am rezistat foarte mult, ca na, s-au dus anii tineretii, dar macar pot spune ca am mai bifat o petrecere foarte tare!!! Poze gasiti la Marius (link-ul e mai sus) si un mic pont: urmeaza inca doua petreceri, una in Bucuresti si una in Timisoara. Se pot obtine foarte usor invitatii VIP asa ca , daca inca e nevoie, toate detaliile necesare le gasiti pe pagina lor de Facebook..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation