În primul rând, pentru că nu ai să vezi niciodată drac mort. În al doilea rând pentru că deși intră în contact cu multe lichide, doar apa îi poate face să scârțîie din toate încheieturile. Pe vremea în care credeam că bărbații chiar beau apă, mi se părea tare ciudat să aud pe cineva că spune “Da` tu vrei să ruginesc??!!” și bineînțeles, după un pahar de apă se plângea că îl dor toate încheieturile.

Acum că am crescut și m-am transformat într-un mare (da` mare de tot)  macho (irelevant), mă bucur că am descoperit lichidul secret care îi menține în formă pe bărbații din această lume și ca să nu vă mai țin pe jar, în caz că nu v-ați dat seama, vorbesc despre BERE! Descoperită încă din timpurile în care nu aveam buletin, la început îmi plăcea spuma, la fel ca oricărui alt copil servit cu bere (nu mă servea nimeni, dar aveam tot timpul un pahar gol la îndemână).

Adolescența mi-a fost marcată de întâlniri tot mai dese cu berea și începeam să avem o relație tot mai zbuciumată, unele se lăsau cu dureri de cap și stări un pic mai neplăcute. Anii au trecut pe lângă mine, dar nu degeaba, mi-am dat seama că berea trebuie consumată responsabil și nu băută de parcă ar curge, rece, în mijlocul deșertului. Așa cum am făcut cu majoritatea pasiunilor, am învățat un pic și despre bere, ocazie cu care am descoperit câte tipuri de bere există.

Pași m-au purtat prin multe bombe/crâșme/baruri/cluburi și nu numai că m-am făcut de râs de fiecare dată când am încercat socializez sau să mimez un dans cu balans dar mi-am îmbogățit și cunoștințele despre bere……cu o asemenea diversitate și atâtea mărci de bere, e greu să nu le încerci pe toate rămâi necunoscător. Acum, cu atâta experiență în spate, mă pot declara fan Heineken, dar în general nu refuz nicio bere, mai ales când mi se face cinste..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation