Trecutul meu sportiv a început în ultima vreme să mă certe de fiecare dată când mă uit în oglindă. Nu mai sunt la “în formă” ca în vremurile bune așa că deja am pus la cale un plan de recuperare a condiției fizice care îmi permitea să alerg până mă plictiseam (adică aproximativ 30 de minute). Erau vremuri în care urcam câte 10 etaje pe scări fără să simt nici un fel de oboseală, acum când am de urcat 3 etaje, sunt nevoit să fac o pauză la al doilea. Din păcate nici vârsta nu prea mă mai ajută, știu că după primul sfert de secol e mai greu să te menții în formă. Marele meu avantaj e că nu am fost niciodată prea plinuț, și acum când sunt deja un sedentar cu vechime nu mă plâng decât de încheieturile care pocnesc, kilogramele în plus nu reprezintă o problemă. O prima soluție am găsit-o când mi-am dat seama că nu ar strica o pereche de adidași care să mă ajute să am pașii mai sprinteni. O mică privire în garderobă și am găsit restul echipamentului necesar pentru a reclădi trupul de zeu cu care mă mândream cândva. Din păcate, se pare că treningul meu Puma s-a împăcat de mult cu ideea că nu îl voi mai folosi, dar cel mai probabil o să îi fac o surpriză în weekend când îl voi scoate un pic la aer. Umblând bezmetic pe internet am găsit un motiv în plus să îmi măresc stocul de echipament sportiv și ca dovadă vă prezint videoclipul de mai jos: .

9 Thoughts on “Condiția fizică din vremurile de glorie

 1. Roxy's blog on 25/01/2012 at 10:30 said:

  si eu de cateva zile am inceput sa fac jogging :D

 2. Noni Calivita on 25/01/2012 at 15:32 said:

  BRAVO TIE .EU SUNT UN LENES..SPORTUL TE MENTINE MEREU TANAR . BRAVO TIE.

 3. ionela on 25/01/2012 at 20:57 said:

  facand mereu sport te ajuta la sanatate si mai ales te mentii mereu tanar si activ.vezi viata cu alti ochi acest lucru e recomandat atat tinerilor cat si persoanelor mai in varsta.eu alerg seara si dimineata si pot sa spun ca ma simt foarte ok si plina de viata.

 4. De cand nu mai putem “trai” fara internet si telefon, foarte multi au renuntat la sport. Este mult mai comod sa stai sa te joci sau sa navighezi pe internet, dar ar trebui sa ne facem timp pentru sport, pentru a avea o viata mai sanatoasa.

 5. askolah on 31/01/2012 at 17:50 said:

  pe unde mai face lumea sport si cine e dispus sa “motiveze” un nou coleg de alergatura?

 6. askolah on 31/01/2012 at 19:43 said:

  alexandru cel bun

 7. askolah on 31/01/2012 at 21:13 said:

  sigur, sigur :) sa vina caldura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation