Prima repriza era gata, iesim pe poarta, stewarzii nu zic nimic, jandarmi vorbesc despre integrarea in absolut. Ne invartim in jurul stadionului pana cand intr-un final ne dam batuti, singurul loc de unde puteam cumpara ceva era o crasma la care noi nu intentionam sa urmarim meciul, doar aveam bilete. Se termina pauza, incepem sa calcam mai des spre poarta de unde am iesit, vedem ca intarziem si ne gandim ca nu se supara nimeni daca intram pe partea cealalta, adica unde urma sa atace Vasluiul in repriza a doua. Intram pe poarta patru voinici dar trec numai doi. Tipic romanesc. Eu cu Ionut eram aproape in tribuna cand un domn le-a recomandat cu caldura lui Pavel si Vlad sa intre pe stadion pe poarta pe care au iesit. Bineinteles, i-am urmat.

Asa am ajuns din nou la poarta 8. Fara nici o jena, incercam sa intram, moment in care suntem opriti la intrare de cativa, evident, jandarmi. Ni se baga textul ala  standard, stiti voi, cel cu legea nustiucat care spune ca bla bla bla, in cazul respectiv ca nu mai avem voie sa intram pe stadion daca iesim, la pauza sau in orice moment al meciului. Ne apucam sa ii lamurim ca nu suntem ploiesteni si ca am venit tocmai de la Iasi pentru a sustine Vasluiul, ba chiar le-am aratat si biletele. Nimic, erau de neclintit. Cica o doamna blonda, un fel de sefa peste stewarzi, a dat dispozitie ca persoanele care parasesc stadionul sa nu li se mai permita accesul. Teoretic prin stadion era afisata chestia asta, probabil sub scaune si culmea, teoretic  (adica doar in mintea ei) la iesire ne-a si spus asta dar eu tin minte foarte bine ca in momentul in care am iesit, ea statea la taclale cu cativa colegi!

Aici a inceput scandalul. In timp ce noi (mai mult Relansat) incercam sa o lamurim pe doamna respectiva ca nu are nici o logica ce spune ea, vine un domn cu un copilas, arata biletul, nu este controlat si intra fara nici o problema. Aici e partea la care Relansat, aflat in focul negocierii, nu a fost atent si i-au scapat cateva detalii. In momentul in care i-am intrebat pe jandarmi si pe doamna respectiva de ce a intrat nenea mai devreme fara probleme, initial ni se spune ca domnul abia a venit la meci, ca na, mai intarzie omul, deci prin urmare avea acces pentru ca el nu intrase si iesise cum facuse cei patru voinici ieseni. Situatia nu parea deloc roz, erau foarte hotarati sa nu ne lase sa intram. In timpul discutiei, ajungem din nou la domnul de mai devreme si evident, marea noastra problema, ca el a intrat fara sa il intrebe nimeni de sanatate. De data asta primim un raspuns nou: domnul face parte din staff-ul clubului, de data asta e antrenor la juniori sau ceva de genu`. S-a schimbat placa in cateva minute, probabil ca daca mai stateam si mai discutam aflam ca de fapt e un fost jucator al clubului si de asta are acces cand vrea muschiul lui. Mumu pentru doamna blonda!

Evident, ne-am lasat pagubasi si ne-am minunat de prostia romaneasca (da, generalizez). Totusi nu ne-am dat batuti si am incercat sa intram pe alta poarta, una mai intelegatoare. Nu a durat mult pana sa o gasim, nu dau numarul ei dar mentionez ca stewarzii de acolo au fost intelegatori, au luat in considerare BILETELE, ne-au controlat de brichete, box-uri si alte obiecte contondente pentru ca intr-un final sa ne lasa sa intram pe stadion, ocazie cu care am urmarit repriza a doua cu sufletul la gura, Zero Bello ne-a scos par alb. Imi pare rau ca la iesire nu am putut ajunge la poarta 8..

2 Thoughts on “Cei 4 voinici in pauza meciului Vaslui – Sporting

  1. Romania este o tara cu multiple variante si posibilitati in care sa-ti mearga prost.Ca asa e in fotbal…

  2. Pingback: FC Vaslui - SS Lazio urmarit din tribuna | RaduPricop.ro - Let me blog about it !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation