obama-vs-osama

Obama 1 - 0 Osama

În primul rând vreau să îi mulţumesc lui Ionuţ pentru că m-a informat de la prima oră că Osama a fost ucis de trupele americane, în urma unei acţiuni organizate minuţios, cel mai probabil se va face şi un film despre această operaţiune, pentru americani fiind o veste care arată că 10 ani de război în două ţări nu au fost degeaba,  au avut petrol la discreţie şi au condiţiile necesare să îşi încordeze muşchii în faţa lumii. Îmi pare rău că a trebuit să încep săptămâna cu un alt fel de declaraţie de război, mi-e frică de ce va urma……

Ce s-a întâmplat săptămâna trecută? În primul rând marea nuntă regală, prezentată de toată lumea, toţi bloggerii s-au înghesuit să scrie şi să arunce cu păreri, părerea mea e că nu mă încălzeşte cu nimic, să fie sănătoşi, să se iubească mult şi până la adânci bătrâneţi, sper ca viitoarea regină Kate să nu aibă parte de un final tragic, cum a avut mama soţului ei. Acum dacă stau bine şi mă gândesc, cred că Obama a amant acţiunea împotriva lui Osama (cam se aseamănă numele, nu ?), cum ar fi încăput în presă două evenimente atât de importante? O nuntă regală şi capturarea, în stare de rigor mortis, a celui mai căutat terorist din lume ?

Îmi şi imaginez cum l-a întrebat la telefon Obama pe Charles (prima oară nu răspunde prinţul, bea ceai – după jumătate de oră vede că are un bip de la Obama şi sună înapoi cu taxa inversă): “Bwei, mai are loc nunta aia sau mă laşi să trimit în Pakistan nişte soldăţei să îl capaceasca pe Osama? Nu de alta dar na, au trecut 10 ani, 2 războaie, ne-am apucat acum de al 3-lea şi ar fi cazu` să dau oamenilor o ştire mai interesantă, nu doar să le trimit un ofiţer acasă care să anunţe decesul fiului/soţului/tatălui lor.

Din moment în moment or să apăra în presă poze cu Osama  împuşcat, poze care nu ar trebui arătate, dar în ziua de azi toţi “ne dorim” să vedem un om împuşcat în cap, ne  ajută să dormim mai bine noaptea .

P.S: în timp ce scriam post-ul asta, în loc de Osama, tot scriam Obama, să fie oare un semn ?.

2 Thoughts on “Ce se mai intampla in lume

  1. Paul on 02/05/2011 at 18:18 said:

    Clar este un semn! Ca nu esti atent :P

  2. E un semn clar pentru ca aproape toti facem aceeasi … greseala! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation