Știu că am întârziat cu anunțarea câștigătorului, dar fiți fără griji, o voi face în rândurile ce urmează și chiar am pregătit câteva scuze perfect valabile. Una dintre ele ar putea fi faptul că am așteptat zăpada, alta ar putea fi că jurizarea nu a fost deloc ușoară și că a fost nevoie de o analiză foarte atentă sau aș putea spune adevărul: nu am avut timp să intru pe blog și să văd care este situația (vin sărbătorile și pentru mine!).

Acum că să nu vă mai țin în stres, o să vă prezint bloggerii care și-au împodobit deja bradul. Ana, care și-a prezentat bradul la puțin casino timp după articolul meu, dar care, din lipsă de timp evident, nu a știut că este înscrisă în această competiție. Rezultatul ei este: 18 Like-uri! Următorul concurent este Cipoc, care după eforturi seculare a reușit să găsească un brad care să îi fie pe plac (da! e artificial!). Rezultatul lui este: 3 Like-uri, dar eu îl cred că bradul e mai frumos în realitate , doar că probabil ceilalalte persoane care i-au citit articolul, nu au crezut asta.

Marea câștigatoare, în persoana Andei, a împodobit bradul alături de fetița ei Maria, care prin fiecare ornament agățat a adăugat un pic din entuziasmul copiilor din această perioadă, lucru care a contribuit la adunarea a nu mai puțin de 29 de Like-uri. În cursul zilei de astăzi o voi contacta pentru a-i înmâna premiul.

Felicitări!

.

4 Thoughts on “Castigatoarea concursului Cel mai Frumos Brad

  1. Ce dragut e bradul Andei :)

  2. Multumim mult!

  3. Foarte frumos! Bravo si sa te bucuri de el alaturi de cei dragi! Sarbatori fericite!

  4. Pingback: Premiul Mariei : Şapte pietre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation