pariurix-radupricop-1În România există foarte mulți pasionați de poker, însă în acest moment avem numai trei camere online de poker licențiate la ONJN. Din fericire, cea mai celebră cameră de poker pe bani reali din lume activează și în România, iar tot aceasta dispune și de cea mai bună aplicație de poker pe mobil.

Rețeaua iPoker servea utilizatorii caselor de pariuri Netbet, Winmasters, și Betfair. Însă grupul nu mai are licența în România, fapt pentru care toți acești operatori au fost siliți – la solicitarea ONJN – să dezactiveze serviciul camerelor de poker pe care le furnizează această companie. Sportingbet a renunțat de asemenea la Paradise Poker, fapt pentru care nici la acest operator titrat nu se mai poate juca poker.

Așadar, dintre casele de pariuri online recomandate de comunitatea pariorilor din România, observăm că am rămas cu numai trei opțiuni în acest moment, și anume: PokerStars, Unibet și 888poker.

PokerStars este cea mai mare cameră de poker online de pe glob, care organizează evenimente de mare anvergură și include în echipa VIP atât personalități din lumea sportului, cum ar fi: Rafael Nadal, Cristiano Ronaldo sau Neymar, dar și jucători profesioniști de poker, printre care îi amintim pe:

Daniel Negreanu

  • Daniel Negreanu – unul dintre cei mai celebri jucători profesiniști la nivel mondial și mare favorit al pasionaților de poker din întreaga lume. Este născut în Canada, din părinți români și a câștigat peste 32 de milioane de dolari de-a lungul carierei sale de succes, care a fost încununată de nu mai puțin de 6 titluri WSOP și 2 titluri WPT;
  • Chris Moneymaker – câștigător al turneului WSOP din anul 2003 și totodată al premiului în valoare de 2 milioane 3 sute de mii de dolari, după ce și-a făcut intrarea într-un turneu cumpărând o intrare în valoare de 86 de dolari la un turneu satelit (de calificare) organizat pe platforma PokerStars;
  • Vanessa Selbst – cea mai prolifică jucătoare de poker de sex feminin din istorie, care a adunat câștiguri totale ce însumează aproape 12 milioane de dolari.

pariurix-radupricop-2

PokerStars și-a lansat aplicațiile dedicate pentru iOs și Android în primele luni ale anului 2012.

Cea mai mare cameră de poker din lume deține și cele mai sonore recorduri ale industriei:

  • Organizarea turneului online de poker (Common Cents Kickoff) cu cei mai mulți participanți: 253,698 de jucători;
  • A organizat și turneul online de poker (Anniversary Sunday Million) cu cele mai mari premii: pot total în valoare de 11 milioane 825 de mii 600 de dolari.

Indiferent de eforturile făcute de Unibet Poker și 888Poker, este evident faptul că cea mai bună aplicație de poker este deținută tot de PokerStars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation