Odata intrat in rutina muncii de birou e aproape imposibil sa-ti mai vina in minte ceva de scris pe blog. Ajuns in situatia asta scriu aceste randuri gandindu-ma la vremurile in care stateau articolele in Draft la fel ca sardinele in conserva. Pana si blogosfera locala s-a dat un pic pe invizibil, cu exceptia Berarului local care a fost pan` la Bucuresti, cica sa redescopere noua Silva. Primavara s-a lasat asteptata si desi se pare ca a venit si nu mai pleaca, zapada va mai ramane minim o saptamana pe unele trotuare ale acestei urbei care imi serveste pe post de loc de bastina.

Weekendul trecut s-a ales reprezentantul Romaniei la Eurovision, de parca nu se stia ca maneaua lui Costi va ajunge acolo sa se faca de ras. Am urmarit o mica parte din acel show si mai aveam un pic pana sa imi dea lacrimile, am vazut momentul istoric in care bloggerii (a.k.a #piticu21) au fost pusi pe picior de egalitate cu jurnalistii trimisi la fata locului sa relateze evenimentul. Nu am urmarit pana la final, deci nu stiu cine a facut scandal de data asta. Astazi in timpul pauzei de masa am avut ocazia sa vad o minune fimata. Cica un golan  a indraznit sa accidenteze un reporter Romania Tv tocmai in timp ce era atent la vorbele de duh spuse de (mai nou!!!) Sfantul Becali, ocrotitorul oilor si al tuturor stelistilor care il iubesc  si il venereaza (nu si a celor care vin la stadion cu bannere de genul Becali Mori Pleaca). Revin la minune, vazandu-l la pamant pe saracul om, Sf. Becali i-a masat glezna iar in mai putin de 2 minute reporterul a reusit sa faca doua piruete si un triplu tulup cu o aterizare de nota 10. Notati aceasta zi in calendar, you will remember it.

Eram sa uit, cica nenea Ungureanu a fost la Gadea in emisiune si l-a cam dat cu capu` de birou (la figurat), simteam eu ca vuieste tuitarul, dar nu am acordat pe moment importanta. Fiti fara griji, ajung acasa si ma lamureste YouTube-ul si cine stie, poate da strecehea in mine si mai bag un articol pe treaba asta.

Foto..

2 Thoughts on “Care, cum, cat, unde?

  1. Bogdan on 16/03/2012 at 14:01 said:

    Iar a exagerat Gadea..

  2. Cu Gadea a fost show total … ma mir ca mai are curaj sa apara la TV :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation