A trecut Crăciunul, concediul merge înainte! Chiar dacă zăpada a fost condimentul lipsă din salata sărbătorilor de iarnă, pregătirile și modul de desfășurarea de până acum a sărbătorilor de iarnă au fost cum spun romanticii, de vis! Urmează Revelionul, care pentru mine nu are prea mare importanța, dar măcar e un motiv de petrecere (de parcă moldovenii au nevoie de așa ceva :D ).

Anul acesta nu mi-am făcut planuri în mod deosebit așa că cel mai probabil o să apelez la soluția de urgență, adică la petrecerea oferită de primărie. Gugalesc un pic să văd cam care e oferta, și rezultatul este, în mod evident, dezamăgitor. Aleșii locali probabil că încă fac economie, dacă e să ne luăm după formațiile invitate în noaptea de peste an. Ordina va fi aleatorie, după cum urmează:

Dj George Punk: dau o bere celui care îmi dovedește că a mai auzit de el până acum!

Arsenie: moldovean, aproape de casă și cel mai probabil cu un plan de relansare a carierei (unul ieftin, pe placul primăriei noastre).

DJ Sava & Andreea: și ei, la fel că mai sus, în curs de relansare, poate îi ajută Ionuț.

DJ Project: știați că noua lor solistă e Adela Popescu ? Multă sănătate!

ETNO: dacă nici moldovenii nu apreciază muzica populară etno, înseamnă că nici nemții nu sunt muncitori.

Deep Central: cel mai probabil vor închide spectacolul, invitați pentru a alunga oamenii cu playback-ul și dansul lemnos al solistului.

Vă aștept.

P.S: bring vodca!.

5 Thoughts on “Cântăƒreții și formațiile care ne vor (des)cânta de Revelion

  1. Wow! E bună asta! De primul n-am auzit, deci o să-mi iau gândul de la berea aia. N-am idee ce anonim e… Dar şocul e… cum adică Adela Popescu e noua solistă Dj Project? Asta da surpriză… Na, acuma sunt curioasă ce-o să iasă, dar am o vagă presimţire că n-o să am curajul să mă îndur să îngheţ de frig acolo, in the middle of the action…

  2. Intradevar, am pierdut o bere. Cine-i dj-ul ala ma depaseste. In afara de Dj Project nu stiu dc as sta in frig.

  3. Si asta e un motiv numai bun sa imi fac revelionul la Dumesti :)

  4. Relansat, vezi ca am auzit ca Dj George Punk are 20 minute de show si la Dumesti, deci inca mai ai ocazia sa mergi :D

  5. mihaela on 30/12/2011 at 18:03 said:

    De primul n-am auzit dar Deep Central’s cei mai tari. La multi ani, 2012!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation