Dupa mult mediatizata retinere a domnului Cristian Dide pentru acea fapta odioasa, m-am pus putin pe gandit, ceea ce nu imi place sa fac in general. M-am uitat pe youtube sa vad ce s-a intamplat acolo sus pe cladire, ce parere au oamenii, etc, etc. Concluzia mea a fost ca s-a cam exagerat si pentru ca traiesc intr-o tara in care iti poti exprima parerea liber (nu chiar, dar fie), ce mi-a venit in minte?

Sa dau un review pe Facebook paginii Politiei romane . Le-am scris ca ar trebuie sa isi schimbe numele in MILITIA romana si un clasic cinste tovarasului Dragnea. Si evident, o singura stea, cam cat nivelul IQ-ului lu` duamna Carmen Dan. La momentul respectiv, erau in jur de 3000 de review-uri cu o medie generala de 3.6 . Asa cum era de asteptat, consecintele au venit repede.

Sambata pe la pranz, in timp ce ma relaxam ca orice roman, la un gratar, m-am lovit de mesajul de mai sus. Pai cum #duamneajuta sa fiu blocat pentru activitate suspecta de…..de politia romana, probabil. Dupa ce mi-am deblocat contul, am verificat care e treaba pe pagina de Fb a MILITIEI romane. Evident, blocat, review-ul sters. Am trecut repede peste asta, ca doar nu sunt nici primul nici ultimul in situatia asta. Acu sper doar sa nu ma trezesc cu vreo amenda acasa, pe motiv ca….nu conteaza motivul, ei sunt legea si legea e facuta mai nou de hoti cu o mare sensibilitate fata de adevar.

Am facut o reverificare acum 2 zile, cred, si facebookul militienilor avea “decat” 7 review-uri cu o medie de 5 stele. URA! URA! URA! Acum, cand scriu articolul, se pare ca au reaparut multe review-uri, o buna parte dintre ele de doar o stea cazuta in dizgratie dar si multe, poate prea multe, de 5 stele. Probabil postacii PSD au intrat pe fir si au reparat situatia. Cred ca pe net, sunt statistici cu like-urile zilnice and stuff, social media analytics stuff. Daca ma descalt si gasesc ceva relevant legat de suisurile si coborasurile laicurilor in cauza, revin. Pana atunci, like, comm & share.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Post Navigation