Blogmeet la Mamma Mia şi Monoranu  din partea InOras.ro, cu o idee de care toată lumea a fost interesată, ăsta a fost începutul evenimentului Blogolympics, cel puţin pentru mine, poate alţi bloggeri ştiau de înainte. În scurt timp s-a organizat totul, cei de la Decathlon fiind foarte săritori prin faptul că ne-au pus la dispoziţie exact ce era mai important: LOCAŢIA!

S-a făcut adunarea, întâi căpitanii, aleşi pe sprânceană, doar se ştie că nu oricine mă poate conduce pe mine. Am dat cu banul şi din cei 3 căpitani soarta i-a surâs lui Cipoc. Am răspuns prezent pe blogul lui propriu şi personal, iar el ştia că nu are voie să rateze ocazia să mă aibă în echipă şi chiar a sperat că o voi aduce şi pe Madalush în echipă, o dorinţă mai veche de a lui (canapeaua te aşteaptă :)) ) . Duminică dimineaţa, când trebuia să dorm să fiu la biserică, mă pregăteam să ies din casă cu destinaţia Decathlon. După un drum scurt am ajuns pe teren, ne-am întâlnit cu coechipierii, am pus la cale strategia, dar după atâtea sinapse cu capul în soare, începeam să dăm rateuri, asta până ne-am revenit cu un Red Bull…..sau două…..eu m-am oprit la al treilea.

S-au prezentat echipele, s-au pus la care meciurile şi în primul meci (de fotbal) am jucat împotriva celor din echipă FUN FUN FUN, care nu ne-au făcut viaţa uşoară, reuşind o egalare la limită în urmă unui out nesemnalizat de arbitru (mai greşesc ei prin CL) dar soarta a făcut dreptate şi în meciul următor pe care l-au avut, împotriva celor din Echipa Câştigatoare (care au şi câştigat până la urmă…..ironia sorţii) au încasat nu mai puţin de 5 bucăţi. Meciul nostru împotriva celor din Echipa Câştigatoare a început furtunos, ei înscriind repede, dar am egalat prin Sebi, în urma unei faze foarte frumoase. Al doilea gol a venit cu capul, la fel ca şi primul, dar nu ne-a demoralizat, asta s-a întâmplat când am încasat cel de al treilea gol. Că să nu fie ruşinea atât de mare, am înscris pentru 3-2, cu stângul, piciorul pe care nu mă prea bazez când trag la poartă.

Urmă baschetul şi situaţia în clasament nu era prea roz, dar noi ne distram şi asta conta cel mai mult. În primul meci de baschet am luat bătaie după ce am reuşit să înscriem doar 3 coşuri, aşa că m-am decis să intru în teren. Nu prea a avut efect, ţinând cont că aproape imediat am ajuns să fim conduşi cu 5-0, moment în care am început să jucăm mai bine, ajunsesem la 9-5, iar de acolo cu sprijinul lui Andrei Dumbravă, am reuşit o revenire spectaculoasă doar pentru a fi învinşi în prelungiri.

La festivitatea de premiere, am prins podiumul, am primit premii din partea sponsorilor şi ne-am pregătit de grătarul organizat într-un loc foarte frumos amenajat, numit Colţ de Răi. Acolo maeştrii grătarului au pregătit un ospăţ pe măsura efortului făcut sub soarele puternic ce ne-a transformat din bloggeri în tractorişti (Monoranu, Mădălina îţi mulţumeşte pentru cremă).

Poze si video.

.

One Thought on “Blogolympics – prima editie de succes

  1. Pingback: Vara se poartă bronzul de tractorist | Let me blog about it !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation