Credeam că venirea frigului îi va băga pe bloggeri într-o stare de hibernare, dar se pare că în realitate temperaturile scăzute îi fac să fie mult mai sociabili. Așa am ajuns față în față cu blogmeet-ul numărul 36, organizat la scurt timp după cel cu numărul 35, ocazie cu care Andrei ne-a vorbit despre campania Globuri cu suflet, și la ceva mai mult timp după blogmeet-ul numărul 34 din Coopers,  unde am avut ocazia sムcântăm și săƒ-i încântam pe cei prezenți acolo.

Motivul acestui blogmeet este unul de veselie (ca de fiecare dată), Curtea Berarilor împlinește 2 ani și pentru a nu lăsa momentul să treacă neobservat va organiza o petrecere de neuitat, ocazie cu care berea Timișoreana va curge valuri, valuri. S-a organizat și anul trecut o petrecere, la împlinirea primul anișor, dar din motive pe care nu mi le amintesc, am lipsit, iar după ce am văzut pozele și am citit despre ce s-a întâmplat la acea petrecere……mi-a cam părut rău că nu am fost prezent. Acest lucru nu se va întâmpla și de data asta, am primit mail-ul cu invitația de la Radu Restivan și am răspuns prezent imediat.

Cu atâția scriitori talentați invitați, organizatorii s-au gândit să scoată la suprafața cât mai mult din partea artistică a bloggerilor, oferindu-le ocazia să scrie și un imn al berarilor. Chiar dacă nu am fost vreodată mare poet, cred că de data asta, pasiunea mea pentru bere mă va ajuta să scriu cele mai inspirate rânduri despre acest eveniment, așa că:

Ne place berea, asta-i clar
Și niciodată nu bem în zadar,
O facem cu spor și voie bună
Evident, nu există licoare mai bună!

Curtea Berarilor este locul
În care nu te-apucă somnul,
De cum îi treci pragul
Nici un moment nu seamănă cu altul.

Te simți bine și vorbești,
Berea curge, nu vrei să te oprești,
Nu trece mult până să-ți dorești
Pe toți cei dragi să-i chemi și să-i cinstești.

Locul zici că-i fermecat,
Când revii ți se pare că n-ai plecat
Indiferent de oră sau zi,
Aici oamenii petrec de parcă sunt pe baterii!

Nu sunt singurul blogger înscris in acest “concurs”, așa ca ar trebui să aruncați o privire și peste versurile scrise de Mădă, Vali, Adrian, Iuliana si Iustin.

6 Thoughts on “Blogmeet si sarbatoare – Curtea Berarilor implineste 2 ani

  1. Radule, măria ta, Raduleeeee, măăăi!!
    Ce-ţi mai place ţie berea, of, of, of, măăăi!! :))

  2. Sunt convins ca poeziile vor deveni mult mai bune dupa o roata de bere :))

  3. Pingback: Curtea Berarilor implineste 2 ani | somnulescu.com

  4. Pingback: Sarbatorim Curtea Berarilor din Iasi | Berarul

  5. Pingback: doi ani de Curtea Berarilor - La mulţi ani! | LucicX

  6. Pingback: Curtea Berarilor implineste 2 ani

Post Navigation