S-a terminat cu joaca, zapada a pus stapanire pe Romania, iar din marile orase, Iasul a iesit aproape cel mai alb. Trebuie multumit autoritatilor care au avut grija ca strada primarului Nichita sa fie impecabila, pe cand celalalte din zona aratau ca dupa o iarna apocaliptica. Nimic surprinzator pana la urma, ca doar traim in tara care e surprinsa in fiecare an de ninsori, de parca am vedea zapada o data la 40 de ani sau aproximativ…..niciodata.

Zilele astea am mai prins cateva stiri si un pic din agitatia de pe Twitter si am observat ca e misto sa dezapezesti. Becali si-a pus ultrasii la munca, si-a  dat seama ca a trecut prea mult timp de cand a mai construit o biserica sau ceva de genu` si ca sustinatorii s-au cam rarit. Bloggeri ADEVARATI din tara au reactionat rapid si din ce am inteles au pus mana pe lopeti si au facut mare tam-tam ca au dezapezit ceva (probabil propriile masini) si ca acum merita mai mult ca oricand sa fie priviti ca niste fiinte superioare (am fost impresionat pana la lacrimi de acest gest).

Ca sa nu imi pierd statutul de blogger celebru, m-am simtit obligat sa pun mana pe lopata si sa fac brandu` mare.

De asemenea sunt mandru si de faptul ca nu am dat zapada in drum, ci am carat totul usor, usor pana in gradina. Un asemenea exemplu trebuie vazut de toata lumea, butoanele de Like & Share sunt ceva mai jos.

P.S: accept si ofrande..

3 Thoughts on “Bloggerul neinfricat in fata zapezii

  1. noi in fata blocului am dezapezit pana la zmoala…apoi a venit rosal si ne-a ridicat zapada…in prima faza am umplut gradinile…

  2. La mine zapada are in jur de 1 metru, au intrat masinile de dezapezire in actiune, dar tot degeaba, a nins foarte tare si a viscolit.

    Speram ca dupa aceasta zapada, sa NU ne trezim cu inundatii ca va fi vai de noi

  3. la mine inca are un metru zapada pe masina si astept sa o topeasca :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation