De ceva timp ma tot mananca degetele sa mai scriu ceva, ca doar nu mi-am castigat pe zambete statutul de blogger (desi umbla vorba ca am ochi frumosi). Nici nu imi mai amintesc ultimul post de care sa fiu mandru. Era bine si frumos, postam aproape zilnic si aveam impresia ca intr-un fel sau altul,  ceea ce scriam conteaza. La un moment dat am zis ca merit o pauza, prea am muncit. Doar ca pauza a devenit obicei si inca unul de ala prost, cam ca fumatul.

Interesant este faptul ca desi nu am mai scris constant de atat de mult timp, din cand in cand tot mai primesc pe mail cate o informare in care sunt anuntat de diverse evenimente. Recent a fost unul cu Finlandia parca, dar m-am luat cu munca, ploua……si asa nu am mai fost. Urat din partea mea, mai ales ca am si confirmat prezenta mea minunata.

In toata perioada asta de inactivitate s-au adunat peste 100k mailuri spam, vreo 3 update-uri WordPress, am fost si virusat de 2 ori plus ca mi-a crapat blogul cu totul vreo juma de ora. De ce a crapat atunci, habar nu stiu, dar atunci am crezut ca e un semn, sa nu ma mai apropii, nu era timpul.

Acum sunt din nou aici, am scris un articol de circa si ceva cuvinte, plictisitor si cred ca ar trebui sa ma dau in rand cu lumea si la urma sa bag si un mesaj motivational. N-am..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation