Inceputul lui 2016 marcheaza….bla bla bla. Pe scurt, de la sfarsitul lunii Decembrie si pana la inceputul lunii Ianuarie am fost in concediu, 2 saptamani minunate! Nu am mai avut atatea zile libere in ultimii doi ani, cumulati! Initial cand mi s-a aprobat am crezut ca e un lucru bun, but I was wrong. Motivele….probleme existentiale, iar in unele momente a fost chiar inspaimantator, as pe below:

Totusi, mai am doar 35 de ani(ish) pana la pensie, asa ca e cam devreme sa incep sa ma plang. Plus ca, recent mi-am dat seama ca sunt cam plictisitor (sper sa imi treaca) si ca ar trebui sa imi gasesc niste hobby-uri noi. La cererea publicului, am sa mentionez unul dintre cele actuale, foarte productiv de altfel….fotbalul. Nu prea il mai joc, dar ma uit la tv.

Acum aproximativ un an am facut un efort si mi-am luat abonament TV de la RDS, nu de alta, dar credeam ca ei transmit toate campionatele importante. Prima surpriza “placuta” a fost aceea ca meciurile din Premier League se transmit aleatoriu, dar doar pe Eurosport (Dolce, here I come!!!).Apoi, am ramas “interzis” (ce IQ iti trebuie ca sa crezi ca poti folosi expresia asta?) cand mi-am dat seama ca pana si stirile Digi se invart doar in jurul echipei FCSB sau cum dracu` se mai cheama acum. Un presupus transfer al echipei ciobanului are parte de un reportaj de 10 minute, in timp ce stirile legate de toate celalalte echipe din Romania, doar 5 minute. Astia de la Digi sunt ca niste caini la stana….cam multi.

Recent, dupa vizionarea catorva meciuri din La Liga, mi-am dat seama ca domnii comentatori de la Digi sunt….m****i (si am zis ca nu o sa mai vorbesc asa). Acum urmeaza si explicatia: ma uit plictisit la un meci in care joaca o echipa bine cotata (nu Barcelona sau Real Madrid) cu una care mai tot timpul isi propune sa se salveze de la retrogradare. In momentul in care marcheaza un gol echipa “superioara” , comentatorul se transforma si tipa (pe alocuri am sa introduc si ce e in mintea mea):

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO (am prin ideea, am vazut faza) OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO (am vazut si cele 5 reluari, poti sa te opresti) OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO (asta cand face sex dragoste cu sotia, e clar cine tipa) OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO (pun pariu ca nu fumeaza, la cat il tin plamanii) OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO (da mai taci in m***** m****) OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO (schimb canalul).

Revin sa vad ce se mai intampla si din fericire ajung la fix sa vad golul echipei mai slab cotate. Reactia comentatorilor Digi: Goool, au reusit sa marcheze un gol norocos multumita unor devieri. Pai cum sa spui asa ceva? Aia ce sunt, saci de cartofi sau fotbalisti profesionisti? Poate au gandit faza, sau poate ca au pregatit schema la antrenamente? Again, Dolce, here I come!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation