Aproape de cand ma stiu, am avut un animal de casa, desi locuiam la bloc. Prin rotatia am avut in grija un puiut de gaina care a ajuns foarte repede la tara, loc in care a si crescut mare (gaina sau cocos), 3 perusi din care doi erau atat de vorbareti incat uneori ma intrebam daca nu is femele, desi in specia lor, in general doar masculii pot invata sa vorbeasca. Pe la sfarsitul adolescentei, cand simteam ca tre` sa o las mai moale cu nebuniile mi-am luat un acvariu mic, dar in scurt timp am ajuns la unul de 120 de litri.

Fiecare vizita la petshop, era o adevarata placere, mai primeam cate un sfat despre pestisorii, despre perusi, eram la curent cu toate accesoriile si toate tipurile de hrana, in functie de animalut/anotimp/varsta. Din pacate nu prea am apucat sa am un catel, asta se intampla doar pe perioada verii, cand imi petreceam vacanta la tara. In acea perioada am invatat sa fiu mai responsabil si unul din lucrurile care imi placeau cel mai mult la asta,  era ca trebuia sa merg si sa aleg exact ce tip de mancare de caini era mai potrivita pentru paznicul casei noastre. La inceput nu mi se parea o idee prea buna, sa lasam catelul in casa, dupa ce a zburdat prin curte, ma tot gandeam ca ma umplu de purici, lucru pe care l-am evitat cu succes. Acum stiu sigur ca o pipeta de Frontline ar fi rezolvat cu usurinta problema si m-ar fi scapat de griji.

In curand sper sa am si eu casa mea, dar la oras si sa pot avea in curte un caine….de preferat cat mai mare..

One Thought on “Animale de companie

  1. raducutherock on 17/06/2011 at 21:45 said:

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.131801406846627.20787.100000503055766 asta i al meu, vara la tara, iarna la apartament. da tot la tara ii viata lui, iarba, aer curat, mai latra dupa cate o caruta, dupa o vaca .. si la tara, tot in casa doarme;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation