Deși nu intenționam să fac asta, statutul de blogger cică mă cam obligă, așa că trebuie să încep să vă povestesc câte ceva despre toate momentele importante ale anului ce aproape a trecut. Spun încă de la început că, spre dezamăgirea fanilor, încă nu am folosit acea aplicație de pe Facebook care mi-ar fi arătat în ce animal o să mă reincarnez și spre dezamăgirea marilor mei dușmani, încă nu am divulgat, tot prin intermediul unei aplicații stupide, felul în care voi părăsi această lume minunată!

Anul acesta s-au întâmplat următoarele. Acum că v-am deschis ochii și v-am luminat un pic acel colț al minții în care țineți toate amintirile neplăcute, vă binedispun cu câte ceva despre mine. A fost un an plin de schimbări, unele în bine, altele în mai puțin bine. Încerc să rămân vesel, voios și pe alocuri optimist.

Pe final, ca blogger, trendul spune că ar fi mișto să râd de cei care scriu articole kilometrice despre anul ce a trecut. Știu că acei oameni bloggeri, au intenții bune și că urările de mai bine, uneori, sunt chiar sincere! Părerea mea e că nu e bine să râzi de nimeni, asta doar dacă nu faci parte din acel grup select de oameni care chiar nu au ce face în viață.

Ne citim la anul! Sârbă(u)tori fericite!.

One Thought on “A mai trecut un an glorios

  1. Pingback: 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation